Erzurum 2 Şubesi

ÜYELERİMİZE MODERN KONUT PROJE MÜJDESİ

Erzurum Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketi olan Er-Konut ile Memur Sen’e bağlı sendikalar arasında yapılan görüşmeler neticesinde merkez Veyisefendi Mahallesinde ilk etabı 6 blok ve 214 konuttan oluşan projenin ilk etabı için ön talep toplanmaya başlanmıştır. Nisan 2017 de temelleri atılması planlanan konutların hava şartlarına bağlı olarak bir yılda bitirilmesi hedefleniyor. Talep durumuna göre 2 nci ve 3 ncü etaplarının inşaatına başlanması planlanmaktadır. Fazla talep olması halinde ikinci etabı da 2017 yılı içerisinde yapılması planlanan konutların ilk etabı hak sahipleri kura ile belirlenecektir.

110 (2+1), 130 3+1) ve 136 (3+1) metrekare olan 214 adet konutlar altları iş yeri olmak üzere zemin artı dokuz kattan oluşmakta ve üst standartlara sahip bir konut projesi olarak yapılacaktır. Kapalı garajlı, modern çatı sistemli, çift asansörlü ve konut iç mimarisi en üst kaliteden tasarlanan proje bölgede ki konut fiyatlarına göre en uygun fiyat avantajıda sağlıyor. Kat ve cephesine göre peşin fiyatları değişen konutlardan 110 m2: 120-147 bin TL, 130 m2: 139-170 bin TL, 136 m2: 145-178 bin TL olarak arasında sabit fiyat avantajıyla sunuluyor.

Konutların fiyatlarının % 20 si peşin ödenmek kaydıyla Halk Bankasıyla yapılan anlaşmayla kredibilitesi uygun üyelerimize 10 yıla kadar 0,89 faiz oranıyla kredi kolaylığı da sağlanacak. Değişken modellerde kredi imkanları sağlanacak üyelerimize peşinatını ödemek şartıyla konutların bitiminden sonra ödemesi başlamak üzere gibi değişik alternatif kredi modelleri de sunulacak.

28 Şubat’a kadar devam edecek ön talep belirleme çalışmalarının ardından detaylar detaylar daha sonra üyelerimle bir araya gelerek paylaşılacaktır.

Talepte bulunmak isteyen üyelerimiz aşağıda ki talep formunu doldurarak Eğitim Bir Sen şubemizin Gürcükapı Özlem İş Merkezi A Blok 4. Katta bulunan şubemize teslim etmeleri gerekmektedir.

ÖN TALEP FORMU.docx