Erzurum 2 Şubesi

Masa Tenisi ve Satranç Turnuvası Yapıldı

Eğitim-Bir-Sen Erzurum 2 No’lu Şube ve Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürlüğü, Satranç ve Masa Tenisi Turnuvası düzenledi. Müsabakalar sonucu dereceye giren sporculara madalyaları ve ödülleri verildi.

Ödül töreninde konuşan Şube Başkanı Mustafa Karataş, “Eğitim çalışanlarına, öğrencilere yönelik bu tür organizasyonlarda her zaman üzerimize düşeni yaptık ve yapmaya devam ediyoruz” dedi.

Sendika çalışmalarını sadece ekonomik kazanımlarla sınırlandırmadıklarını ifade eden Karataş, sosyal ve kültürel faaliyetler de gerçekleştirdiklerini söyledi. Karataş, organizasyonda her türlü desteği veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’e, Masa Tenisi İl Temsilcisi İlhami Yavilioğlu’na ve Satranç İl Temsilcisi Mehmet Salih Yıldırım’a teşekkür etti.

Konuşmaların ardından, Masa Tenisi Turnuvası’nda dereceye giren Rukiye Yılmaz’a, Murat Kartal’a, Rabia Arpacı’ya ve Önder Öz’e; Satranç Turnuvası’nda dereceye giren Erhan Kaban’a, Akın Yayık’a ve İsmail Nardemir’e ödülleri takdim edildi.