Erzurum 2 Şubesi

BİR BİLENLE BİLGE NESİL PROJESİ KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

BİR BİLENLE BİLGE NESİL PROJESİ KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen 2 nolu Şube Başkanı Mustafa KARATAŞ üç yıldan beri gerçekleştirdikleri Bir Bilenle Bilge Nesil projesinin,2019-2020 Eğitim Öğretim yılı koordinasyonuiçin  öğretim yılı başlamadan önce Merkez İlçedeki  46 Lise müdürleriyle bir araya geldi. Toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Salih KAYGUSUZ, Müdür Yardımcısı İsmail BAĞRIYANIK,Yakutiye İlçeMilliEğitim  Müdürü Cihan KIVANÇ, Şube Müdürü SadrettinÇELİK, Aziziye İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Aydın GÜVEN,46 Lise Müdürü ve davetliler katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Salih  KAYGUSUZ göreve geldiği andan itibaren bu projenin öğrenci-yazar buluşma konferanslarına kaçırmadan keyif alarak katıldığını, çok memnun edici bir proje olduğunu ve ilde yapılan faaliyetlerin en önemlilerinden biri olduğunu ifade etti. Bu yılda Milli Eğitim olarak bu ve benzeri projelere her türlü desteği vereceğini belirterek İlçe müdürlerinden ve okul müdürlerinden de bu tür projelere destek verilmesini istedi. Hayalinin yirmi bin kişilik stadyumlarda bu programların yapılması olduğunu paylaştı.Bu projenin ilde gerçekleşmesine destek veren ve bu çalışmalarla sendikal fark oluşturan Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Mustafa Karataş’a çok teşekkür ettiğini ifade etti.

Memur-Sen İl Temsilcilik görevini yeni devraldığını ifade eden Karataş,600 öğrenciyle başlayıp 1000 öğrenciyle devam ettirdikleriprojeyi daha büyük rakamlara çıkarma hedefleri olduğunu ifade ederek bu projede bizim en önemli paydaşlarımız il müdürümüz, ilçe müdürlerimiz okul müdürlerimiz ve adanmış öğretmenlerimiz dedi.

               Karataş, Projenin en önemli hedefi, okuma alışkanlığı kazanarak sürekli okuyan, düşünen, eleştirel bakış geliştiren ve yazabilen nesiller yetişmesi ve bu yetişen neslin özelde ülkemize genelde dünya insanlığına hizmetler sunması olacağını ifade etti.

               Karataş,tüm katılımcılara bu anlamlı programda kendilerine desteklerinden dolayı teşekkür etti.